FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija SDP-HNS-IDS-HSU sutra predstavlja izborni program

Autor: trub
ZAGREB, 14. rujna 2011. (Hina) - Čelnici koalicije SDP-HNS-IDS-HSU sutra će u zagrebačkoj Tvornici kulture predstaviti svoj izborni program, odnosno njegove glavne naglaske budući da program s kojim Savez za promjene izlazi na parlamentarne izbore kane detaljnije predstavljati građanima u kampanji kako bi izravno čuli njihova mišljenja i sugestije.

U SDP-u se danas doznaje da će vodeći ljudi koalicije - predsjednici SDP-a Zoran Milanović, HNS-a Radimir Čačić i HSU-a Silvano Hrelja te potpredsjednik IDS-a Damir Kajin - sutra predstaviti glavne naglaske programa, na kojima su u tzv. kukuriku koaliciji radili kroz zajedničke koordinacije.

Izborni će se program, ističu u SDP-u, detaljnije predstavljati izravno pred građanima, odnosno biračima, koje u koaliciji pozivaju na otvoreni dijalog o rješenjima koja nude.

Osnovna je intencija, tvrde, taj program predstaviti kao otvoreni ugovor s građanima, kojim ih se poziva da se priključe i iznose svoje stavove, mišljenja i prijedloge o ponuđenim rješenjima.

Milanović je nedavno istaknuo da su stavovi koalicije već uglavnom poznati, te da je namjera kroz program pozvati građane na otvoren i kritički dijalog te da se u njega uključe i priključe.

I Čačić je poručio da su ključne strateške točke svakog izbornog programa više-manje iste, jer je Hrvatska, kako je rekao, u poziciji u kojoj se ne mogu očekivati velika iznenađenja niti "čarobni štapići", te da je samo u pitanju tko je u stanju realizirati ono što ponudi građanima.

Sutrašnja prezentacija, koja počinje u 11 sati, trebala bi trajati oko jedan sat, nakon čega će čelnici četiriju stranaka koalicije odgovarati na pitanja novinara..

(Hina) xtr yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙