FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 13. rujna

Autor: agrb
ZAGREB, 12. rujna 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 13. rujna:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović sudjelovat će na Završnoj konferenciji IPA 2008 Twinning Light projekta „Podrška uspostavi Državne škole za pravosudne djelatnike“. Predviđeno je obraćanje Predsjednika Republike (10 sati, Hotel „The Regent Esplanade Zagreb“).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) Daniel Srb održat će konferenciju za novinare, na kojoj će biti riječi o financiranju HDZ-ove predizborne kampanje 2007. te o legitimitetu Vlade. Uz Srba o tim će temama govoriti počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić (12 sati, HSP, Primorska 5).

ZAGREB - Za dnevni red zajedničke sjednice Programskog vijeća i Nadzornog odbora HRT-a najavljeni su rasprava o prijedlogu predsjednika Uprave te kuće za imenovanje članova Uprave, kao i njihov izbor i imenovanje (10 sati, Prisavlje 3)

ZAGREB - U znak sjećanja na pripadnike zagrebačkog HOS-a i na sve branitelje Domovinskog rata koji su u rujnu 1991. krenuli iz Zagreba u Vukovar kako bi obranili Hrvatsku, održat će se jubilarni 10. memorijalni ultramaraton Zagreb-Vukovar "Putevi dragovoljaca HOS-a i bojovnika Domovinskog rata", dug 344,1 kilometar (10 sati, Trg siječanjskih žrtava 1).

ZAGREB - Prvi cjeloviti Vodič kroz hrvatske muzeje i zbirke bit će predstavljen u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Mimara (Rooseveltov trg 2). Taj projekt na promociji bi trebali predstaviti Branka Šulc, ravnateljica Uprave za kulturni razvitak Ministarstva kulture, Vinko Ivić, predsjednik Hrvatskog muzejskog vijeća i drugi (13 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Marko Curać

Popodne: Jasna Nahtigal Lazarić

Navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xagrb yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙