FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 12. rujna

Autor: tkol
ZAGREB, 11. rujna 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 12. rujna:

RIJEKA - Predsjednik Republike Ivo Josipović boravit će u Rijeci. Na Pomorskom fakultetu nazočit će svečanosti otkrivanja spomen ploče posvećene admiralima koji su diplomirali na Carsko-kraljevskoj vojno-pomorskoj akademiji u Rijeci od 1866. do 1914. i obratiti se nazočnima. Na toj će se svečanosti označiti i dvadeseta godišnjica imenovanja admirala Svete Letice prvim zapovjednikom novoustrojene Hrvatske ratne mornarice (10 sati). U sklopu svečanosti, predsjednik Republike otvorit će navigacijski GNSS laboratorij za proučavanje učinaka "svemirskog vremena", prvog takvog laboratorija u Hrvatskoj (11 sati, Pomorski fakultet, Studentska ulica). Nakon toga predsjednik Josipović obići će (11,40 sati) bazene na Kantridi, a na Korzu će se na kavi družiti s građanima.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović gostovat će u emisiji Hrvatskog radija "S predsjednikom uz kavu" (15,30 sati).

ZAGREB - Okrugli stol u organizaciji magazina Banka i Instituta za javne financije "Siromaštvo umirovljenika - stvarnost ili mit" (10 sati, Trg kralja Petra Krešimira IV. 2).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Marko Curać

Popodne: Jasna Nahtigal Lazarić

Navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkt yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙