FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP kanu (divlje vode): Marinić u polufinalu

Autor: rsal
ZAGREB, 10. rujna 2011. (Hina) - Drugog dana Svjetskog prvenstva u slalomu na divljim vodama koje se održava u Čunovu kod Bratislave, vožene su izlučne utrke u disciplini kanua jednosjeda, u kojima je nastupio naš reprezentativac Matija Marinić, osvajač srebrne medalje na nedavno održanom Europskom prvenstvu za mlađe seniore do 23 godine.

Visoku kvalitetu pokazao je i na ovom natjecanju, na kojem se 14. rezultatom plasirao među 30 najboljih za sutrašnje polufinale u kojem će se pokušati ući među prvih 10 nacija i ispuniti olimpijsku normu za Oimpijske igre u Londonu 2012.

U sutrašnjem programu očekuju nas polufinala u disciplini K-1 u kojima nastupa Marko Mrkoci, zatim polufinala u C-1 sa nastupom Matije Marinića, nakon čega slijede finalne utrke u obje discipline u kojima nastupa prvoplasiranih 10 natjecatelja iz polufinala.

Prvenstvo završava ekipnim utrkama u svim disciplinama, a naši reprezentativci Marko Mrkoci, Dinko Mulić i Filip Karamarko će nastupiti u ekipnim utrkama discipline 3xK-1.

Rezultati kvalifikacija C-1

1. Michal Martikan (SLK) 92:93

2. Stanislav Jezek (ČEŠ) 93,54

3. Sideris Sadiakis (NJEM) 93:74

14. Matija Marinić (HRV) 96:93

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙