FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bijes zbog pojeftinjenja ulaznica za koncert Michael Forever

Autor: vmrs
LOS ANGELES, 9. rujna 2011. (Hina/Reuters) - Obožavatelji Michaela Jacksona bijesni su zbog najave da će se karte za listopadski koncert u čast pokojnome pjevaču prodavati u pola cijene.

Ogorčenje su obožavatelji izrazili na Jacksonovoj internetskoj stranici i na Facebooku, samo mjesec uoči koncerta koji je planiran kao veličanstvena počast pjevaču Thrillera.

Na Facebooku je grupa Obožavatelji protiv koncerta Michael Forever (Fans against Michael Forever Tribute) postavila poveznicu na stranicu tvrtke Ticketmaster UK koja prodaje karte i koja se reklamira s "kupi dvije, plati jednu" od 16. rujna. Ta se ponuda ne odnosi na karte koje su već kupljene za koncert u Cardiffu u Walesu.

Na Ticketmasterovoj stranici piše kako će Beyonce imati i "specijalni nastup na videu" za taj koncert. Prije je bilo najavljeno da će se Beyoncein nastup moći gledati preko satelita. Među najavljenim izvođačima spominju se Christina Aguilera, Cee Lo Green, Leona Lewis Smokey Robinson i Ne-Yo. Koncert će se održati na cardiffskome stadionu sa 75 tisuća mjesta.

Karte su krenule u prodaju 24. kolovoza. Vijest da se prodaju po sniženoj cijeni pokazuje da su organizatori u problemima. Koncert Michael Forever Tribute podupire mati pokojnoga Jacksona i neka njezina djeca, ali ne i Jacksonova braća Randy i Jermaine.

Sestra Janet rekla je da neće doći na koncert jer je u isto vrijeme kad i losangeelsko suđenje Michaelovu liječniku koji je optužen da ga je nenamjerno ubio. Početkom ovoga tjedna Tito i Rebbie Jackson najavili su konkurentsku predstavu u čast Michaelu koja će britansku turneju početi u ožujku 2012.

(Hina) xvm ysb

An unhandled error has occurred. Reload 🗙