FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VB Leasing nudi leasing u kunama s fiksnim mjesečnim ratama

Autor: tper
ZAGREB, 8. rujna 2011. (Hina) - Tvrtka VB Leasing predstavila je danas novi financijski proizvod - leasing u kunama s fiksnim mjesečnim ratama.

Kako su istaknuli predstavnici VB Leasinga na konferenciji za novinare, riječ je o jedinstvenom modelu financiranja kupnje osobnog ili teretnog vozila, opreme, građevinskih strojeva ili plovila koji korisnicima pruža sigurnije i lakše planiranje, zahvaljujući predvidivim i nepromjenjivim troškovima.

Uz fiksne mjesečne rate za cijelo vrijeme trajanja ugovora te nepotrebno preračunavanje mjesečnih obveza kroz tečejne liste, ovaj model karakterizira i mogućnost produženog trajanja ugovora do šest godina, što u konačnici smanjuje mjesečna davanja, ističu iz VB Leasinga.

Operativni i financijski kunski leasing uz fiksnu ratu može se realizirati uz učešće od nula posto.

Direktor VB Leasinga Ante Odak kazao je kako je taj novi proizvod nastao kao rezultat trenutačne situacije na tržištu i želje da se fizičkim osobama i tvrtkama ponudi usluga prilagođena njihovim potrebama i mogućnostima.

Na kraju prošle godine VB Leasing je zauzeo treće mjesto u ukupnom tržištu financiranja pokretnina leasingom u Hrvatskoj. Posluje putem devet poslovnica, uz sjedište u Zagrebu, prisutan je u Splitu, Osijeku, Rijeci, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Puli, Zadru i Dubrovniku.

VB Leasing d.o.o. osnovan je prije gotovo 10 godina kao pravni nasljednik tvrtke Pet Plus Leasing, koja je na tržištu od 1998.

Većinski je vlasnik tvrtke VB Leasing International Holding, a manjinski Volksbank d.d. iz Zagreba. Dio je međunarodne grupacije koja uz Hrvatsku posluje u Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Češkoj, Sloveniji, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Bosni i Hercegovini te Srbiji.

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙