FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bilić: Plasirat ćemo se na EP

Autor: imli
ZAGREB, 7. rujna 2011. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić izrazio je zadovoljstvo sinoćnjom pobjedom protiv Izraela 3-1 u kvalifikacijama za EP 2012.

"Naravno da sam zadovoljan, jer smo iz dva susreta (Malta i Izrael) osvojili šest bodova, a kako je Grčka remizirala protiv Latvije ponovno smo na prvom mjestu naše skupine. Već smo u najmanju ruku osigurali dodatne kvalifikacije za Euro, ali to nas ne zadovoljava i napravit ćemo sve da osvojimo prvo mjesto i direktan plasman na EP,", kazao je Bilić na današnjoj konferenciji za novinare.

On je naglasio da su u ova dva susreta igrači i stručni stožer bili pod velikim medijskim pritiskom. Glede povika sa tribina "Biliću odlazi", izbornik je kazao: "Ja ću sigurno otići, jer nitko nije vječan, ali ćemo se plasirati na EP".

"Već smo krenuli sa pripremama za gostovanje u Grčkoj, koje je za mjesec dana. Grčka sigurno neće mijenjati svoju uobičajenu igru, a mi smo u psihološkoj prednosti jer znamo da ne moramo juriti rezultat. Uvjeren sam da nećemo izgubiti protiv Grčke, te da ćemo osvojiti prvo mjesto u skupini", izjavio je Bilić

Na novinarski upit kakav je status kažnjenog Danijela Pranjića, Bilić je odgovorio: "Njegova suspenzija od dvije utakmice je istekla i on je sada u situaciji kao i ostali reprezentativci. Isključivo o njegovoj formi ovisi hoće li igrati", dodao je Bilić.

(Hina) xad yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙