FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena druga fotografska manifestacija PhotoRi u Rijeci

Autor: dsil
RIJEKA, 6. rujna 2011. (Hina) - Otvaranjem izložbe četiriju mladih autora, članova Fotokluba Rijeka, večeras je u Rijeci otvorena druga po redu manifestacija PhotoRi.

Na izložbi "Život je lijep" u Narodnoj čitaonici na Korzu su se predstavili svojim fotografijama Antonio Bujan, Marijana Mavić, Nina Cimerman i Sanja Komadina.

Manifestaciju PhotoRi 2011 organizira Fotoklub Rijeka, a sastoji se od niza izložbi, predavanja, radionica, susreta s autorima, promocije časopisa i fotografske literature, demonstracije fotografske opreme i pribora.

Iduća izložba manifestacije je "Ispod" autora Đanija Celije, slijedi retrospektivna izložba povodom stotinu godina djelovanja Fotokluba Split, potom izložba fotografija "Banat" majstora fotografije i izvršnog urednika časopisa ReFoto Milana Živkovića i izložba fotografija snimljenih x-zrakama britanskog autora Nicka Veaseyja. Manifestacija završava krajem listopada međunarodnom izložbom pod nazivom "Grad i voda, voda i grad".

Bitan dio programa ovogodišnje manifestacije PhotoRi je otvaranje fotografske Galerije Principij 28. rujna, kojom će upravljati Fotoklub Rijeka. Upriličit će se još i radionice noćne fotografije te lomografije, predstavit će se časopis ReFoto, organizirati Fotobuvljak na kojem će se moći prodati, kupiti, razmijeniti ili samo pokazati fotoaparati ili oprema.

Program PhotoRi će obogatiti i Gradska knjižnica Rijeka koja će izložiti svu svoju građu vezanu uz fotografiju, a riječke knjižare će knjige ove tematike tijekom trajanja manifestacije nuditi uz popuste.

(Hina) xdsil yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙