FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blanka Vlašić vratila se u Split iz Daegua

Autor: bcav
SPLIT, 6. rujna 2011. (Hina) - Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić vratila se u ponedjeljak navečer u Split iz Daegua u Južnoj Koreji gdje je protekloga vikenda na Svjetskom atletskom prvenstvu osvojila drugo mjesto u ženskom skoku u vis s preskočenih 203 centimetra, unatoč ozljedi zbog koje je prvobitno bila odustala od sudjelovanja na tome natjecanju.

Po dolasku u splitsku zračnu luku Blanka je izjavila kako joj je sada najvažnije da zdrava krene u novi ciklus priprema za Olimpijske igre u Londonu 2012.

"Željela bi da u mojoj karijeri u budućnosti bude što manje ovakvih šokova kao što sam ih imala sada s ozljedom", rekla je Blanka dodajući da je Daeguu uživala u natjecanju i dobro se zabavljala.

Nova svjetska prvakinja u skoku u vis Ruskinja Ana Čičerova izjavila je kako je čudi tako dobro skakanje Blanke Vlašić na Svjetskom prvenstvu ako je bila ozlijeđena.

Blanka je rekla kako je to njezino mišljenje koje ne želi komentirati, ali je ipak odbacila sumnju Čičerove riječima "kako normalan čovjek može govoriti o ozljedama a da one ne postoje".

(Hina) xpgas ybcav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙