FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 5. rujna

Autor: uand
ZAGREB, 5. rujna 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 5. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

RAKITJE - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor će prigodom početka nove školske godine otvoriti Osnovnu školu Rakitje i pozdraviti školarce, njihove roditelje i djecu koja kreću u 1. razred (9,30 sati, Rakitje, Školska ulica bb).

ZAGREB - Na Skupštini Hrvatske gospodarske komore (HGK) bit će predstavljeni trendovi kretanja u hrvatskom gospodarstvu u ovoj godini, a skupština će birati i predsjednika HGK u mandatnom razdoblju od 2011. do 2015. godine. Prema najavama medija, predsjednik HGK Nadan Vidošević po peti će se put kandidirati za predsjednika HGK, a putem priopćenja krajem prošlog tjedna svoju je kandidaturu najavio Gordan Žanić, direktor tvrtke Ekoton d.o.o. Tko će biti kandidati za predsjednika HGK znat će se prije same skupštine, jer kandidature za predsjednika treba potvrditi Upravni odbor HGK (12,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Sjednica Mandatno-imunitetnog povjerenstva Hrvatskog sabora na kojoj će se raspravljati o zahtjevu za davanje odobrenja za pokretanje kaznenog postupka protiv zastupnika u Hrvatskom saboru Ive Sanadera (13 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Konferenciju za tisak počasnog predsjednika HSP-a Ante Đapića. Govorit će o aktualno-političkom stanju u Hrvatskoj (10,00 sati, prostorije HSP-a, Primorska 5).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Ivana Kutni

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙