FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na požar kod Vrgorca još dva kanadera

Autor: spar
DIVULJE, 3. rujna 2011. (Hina) - Na požar otvorenog prostora na predjelu Matokita, kod Vrgorca jutros su upućena još dva kanadera, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U požaru koji je planuo u četvrtak oko 10,50 sati, do sada je izgorjelo oko 30 hektara borove šume. Požar se jučer oko 14 sati ponovno aktivirao, a lokaliziran je oko 17,50 sati. U gašenju su sudjelovali Državna intervencijska postrojba Split, splitska javna vatrogasna postrojba (JVP) te dobrovoljna vatrogasna društva (DVD) Split, Vrgorac, Zagvozd, Makarska, Klis, Solin, Dugi Rat, Omiš, Zadvorje, Gata, Split, Podstrana, Gomilica i Mladost. Gašenje je nastavljeno jutros.

Požar otvorenog prostora na predjelu Nečujama, na otoku Šolti, koji je noćas u 3,45 sati dojavljen u Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a, ugašen je u 4,45 sati. U gašenju su sudjelovali Sezonska intervencijske vatrogasna postrojba Šolta i DVD Šolta s ukupno. U požaru je e izgorjela trava i nisko raslinje na površini od oko 500 metara četvornih.

(Hina) xsp/pp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙