FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 29. kolovoza

Autor: sobr
ZAGREB, 29. kolovoza 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za ponedjeljak, 29. kolovoza:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović uručit će odlikovanje "Red Kneza Domagoja s ogrlicom" Samostalnom bataljunu Škabrnja (12 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

(*) PULA - Pod predsjedanjem predsjednice Vlade Jadranke Kosor održat će se druga sjednica Povjerenstva za realizaciju i provedbu programa projekta "Brijuni rivijera" (10,30 sati, hotel Histria, Verudella 17). Premijerka će nakon sjednice razgledati lokacije budućeg turističkog kompleksa – otok Sv. Katarina i Monumenti, Muzil, Pineta i Hidrobaza.

RIJEKA - U brodogradilištu "3. maj" u Rijeci održat će se konferencija za novinstvo na kojoj će se govoriti o gradnji četiriju asfalt tankera za švedskog naručitelja "Wisby" (12,30 sati, navoz 2). Nakon konferencije će se položiti kobilica za gradnju prvog tankera iz serije. Prije toga, u 12 sati će početi obrada crne metalurgije za drugi brod u seriji u radionici za rezanje limova.

OSIJEK - Osječka Županijska komora organizira tradicionalni gospodarski susret poljoprivrednika, predstavnika prerađivačke industrije i dobavljača reprodukcijskog materijala s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnoga razvoja. Razgovarat će se o berbi, sjetvi, posljedicama elementarne nepogode te legalizaciji poljoprivrednih objekata (Županijska komora Osijek, Europska avenija 13, 10 sati).

Zvjezdicom (*) je obilježen događaj za koji je poziv stigao nakon prvog emitiranja najave za ponedjeljak, 29. kolovoza.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Davor Marković

poslijepodne - Serđo Obratov

navečer - Vesna Krbot

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xgvla yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙