FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Računica novi član stručnog stožera mlade reprezentacije

Autor: imli
ZAGREB, 26. kolovoza 2011. (Hina) - Izbornik mlade nogometne reprezentacije (U-21) Ivo Šušak odlučio je proširiti sastav stručnog stožera, baš kako je i najavljivao po preuzimanju funkcije, te je predložio uvođenje u stručni stožer 41-godišnjeg Deana Računicu, pomoćnog trenera Splita. Šušak je uvjeren da će u mladom splitskom stručnjaku, a uz provjerene Gordana Ciprića i Vatroslava Mihačića, imati još jednog izvrsnog suradnika, priopćeno je danas iz HNS-a.

Imenovanje Računice na jednoj od sljedećih sjednica treba verificirati Izvršni odbor HNS-a.

Tijekom igračke karijere Računica je bio član Šibenika, Hajduka, Austrije Salzburg te Hapoela iz Tel Aviva, a najveći trag ostavio je u Hajduku, gdje je 2004. i okončao igračku karijeru. Odmah po prestanku igračke karijere posvetio se trenerskom poslu, završio je Nogometnu akademiju HNS-a i praktički je od 2004. do 2010. bio prvi pomoćnik gotovo svim Hajdukovim trenerima, a u ožujku 2010. godine bio je trener kliškog Uskoka.

Također, za vrijeme kvalifikacija za EP 2008., kao i na samom Europskom prvenstvu, izbornik Slaven Bilić ga je koristio kao stručnog opservatora na brojnim utakmicama protivnika hrvatske reprezentacije.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙