FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen i kažnjen bahati zapovjednik broda

Autor: ddub
DUBROVNIK, 26. kolovoza 2011. (Hina) - Kapetan motornog broda "Bibe" Nenad Mračević uhićen je danas zbog remećenja reda i mira te je uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Korčuli, gdje je ispitan i pušten.

Dok je bio odsutan, na brodu je ostatak posade bio pod nadzorom djelatnika ispostave korčulanske Lučke kapetanije, koji su obavili svoj posao te su kapetana kaznili novčanom kaznom od 2000 kuna.

Na istočnoj rivi u Korčuli 31-godišnji zapovjednik motornog broda "Bibe" Nenad Mračević podcjenjivao je djelatnike korčulanske Lučke uprave i odbijao je postupiti po njihovoj zapovijedi da tu ne može privezati brod, nego mora propustiti trajekt Liburniju, na što se Mračević oglušio i nasilno se svojim brodom privezao za rivu, priopćila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava. Prilikom privezivanja 31-godišnji zapovjednik nije poštovao upute lučkog operatera.

Pošto su se gosti s broda iskrcali na rivu radi razgledavanje grada Korčule, policija i lučki kapetan uputili su Mračevića da brod prebaci na zapadnu rivu kako bi trajekt Liburnija pristao u luku po plovidbenom redu. Kad je pristao na zapadnu rivu, kapetan "Bibe" Nenad Mračević uhićen je zbog remećenja reda i mira te je uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Korčuli, gdje je ispitan i pušten.

(Hina) xddub ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙