FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hajduk: postigli smo dogovor sa Šimunićem

Autor: djan
SPLIT, 24. kolovoza 2011. (Hina) - Nogometni klub Hajduk izvjestio je rano u srijedu da je postignut dogovor s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Josipom Šimunićem o njegovu prelasku u taj splitski klub, unatoč izjavi izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića nakon utakmice s Malmeom da će Šimunić potpisati ugovor o prelasku u zagrebačku momčad.

Dok je transfer Šimunića na Poljud praktički dogovoren, pojedinci istovremeno svojim izjavama obmanjuju javnost, navodi se u priopćenju na službenoj Hajdukovoj web stranici.

Iako se u Hajdukovom priopćenju izravno ne spominje izvšnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića, ono je u suprotnosti s Mamićevom najavom da će Dinamo u srijedu potpisati ugovor sa Šimunićem o njegovu prelasku u zagrebačku momčad. Mamić je to izjavio za Hrvatsku televiziju nakon utakmice Dinamo - Malmoe kojom je zagrebačka momčad izborila plasman u Ligu prvaka.

"Hajduk je još u petak postigao dogovor s Josipom Šimunićem oko njegova prelaska u Hajduk. No nakon toga su se javili pojedinci koji pokušavaju sabotirati taj već dogovoreni transfer", navodi se u Hajdukovu priopćenju.

Hajduk nadalje tvrdi da je predsjednik kluba Hrvoje Maleš sklopio "nagodbu s Hoffenheinom, te da se očekuje kako će Šimunić, vođen emocijama a ne novcem, ispuniti svoje obećanje".

(Hina) xpgas ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙