FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istražni zahtjev zbog zlostavljanja sina

Autor: sfab
PULA, 19. kolovoza 2011. (Hina) - Općinsko državno odvjetništvo u Puli, priopćilo je na svojim internetskim stranicama, da je Županijskom sudu podnijelo istražni zahtjev protiv hrvatske državljanke (62) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode i kaznenog djela nasilničkog ponašanja.

Slavka Đorđijevski (odvjetnišvo navodi samo godine osumnjičene) sumnjiči se da je više od 5 godina zlostavljala sina Ljubu (27). Istarska policija ju je u subotu, nakon što je majku zbog zlostavljanja sina, prijavila kćerka, uhitila. Nakon kriminalističkog istraživanja u nedjelju je dovedena istražnom sucu Županijskog suda u Puli.

U istražnom zahtjevu općinsko državno odvjetništvo 62-godišnju Puljanku tereti da je od 6. lipnja do 13. kolovoza ove godine, kako bi mu ograničila kretanje, zatvorila sina u stan u Zadarskoj ulici u Puli, blokirajući mu izlaz iz stana i ostavljajući ga zatvorenog u stanu kada bi izlazila van.

Nadalje, u istražnom zahtjevu stoji i kako je majka od početka 2006. godine pa do 13. kolovoza 2011. zlostavljanjem i osobito drskim ponašanjem sina dovodila u ponižavajući položaj.

Županijski sud u Puli je na prijedlogu odvjetništva zbog opasnosti od ponavljanja počinjenja kaznenog djela i ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke, Slavki Đorđijevski (62) odredio jednomjesečni pritvor.

Mladić je nakon policijske intervencije oslobođen, a brigu o njemu preuzela je njegova sestra.

(Hina) xppul ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙