FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 17. kolovoza

Autor: jnah
ZAGREB, 17. kolovoza 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 17. kolovoza:

ZAGREB - Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić odlučit će hoće li bivšeg premijera Ivu Sanadera pustiti da se u nastavku antikorupcijske istrage brani sa slobode ili će mu produljiti istražni zatvor u kojem se nalazi od izručenja Hrvatskoj 18. srpnja. Ročište na kojem mora prisustvovati i osumnjičenik održat će se u zatvoru u Remetincu. Odluku će sudac donijeti nakon što sasluša argumente obrane, koja smatra da se Sanader treba braniti sa slobode, i USKOK-a, koji bivšeg premijera, osumnjičenog u nizu korupcijskih afera, želi zadržati još najmanje dva mjeseca. Istražni zatvor bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a određen je još u prosincu prošle godine kad je USKOK protiv njega pokrenuo istragu zbog sumnje da se s ostalim osumnjičenicima u slučaju Fimi medije udružio te zlouporabio premijerski položaj i ovlasti (9,30 sati, zatvor u Remetincu).

PULA - Potpredsjednik IDS-a Damir Kajin na konferenciji za novinare u Puli govorit će o turističkom zemljištu u Istri i slučaju Dajla (11 sati, sjedište IDS-a).

PULA - Društvo "Trka na prstenac" na konferenciji za novinare najavit će 36. trku na prstenac, koja će se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića održati u Barbanu od 19. do 21. kolovoza (10 sati, sjedište poglavarstva Istarske županije u Puli).

ZAGREB - U povodu 5. Vukovar film festivala - Festivala podunavskih zemalja, koji će se u Vukovaru održati od 24. do 28. kolovoza, predstavnici organizatora te glavnih pokrovitelja festivala T-Com-a održat će konferenciju za novinare na kojoj će najaviti program festivala (12 sati, Veslački klub Zagreb, Veslačka 27).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Jasna Nahtigal Lazarić

popodne - Marko Curać

navečer - Mate Kovačević

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbma yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙