FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlović i Dodig prošli, Čilić poražen

Autor: imli
CINCINNATI, 16. kolovoza 2011. (Hina) - Hrvatski tenisači Ivo Karlović i Ivan Dodig plasirali su se danas u drugo kolo jakog ATP turnira u Cincinnatiju, dok je Marin Čilić zaustavljen u prvom kolu.

Ivo Karlović plasirao se u drugo kolo pobijedivši Nijemca Floriana Mayera sa 6-1, 6-3. U meču koji je trajao samo 57 minuta Karlović je zabio 19 aseva, a na svoj servis izgubio je tek 6 poena. Bio je ovo njihov drugi međusobni dvoboj ove godine, u Miamiju je slavio Mayer.

U sljedećem kolu Karlović će igrati protiv pobjednika dvoboja između dvojice Španjolaca, Nicolasa Almagra i Alberta Montanesa.

Ivan Dodig je prvom kolu nakon sat i 40 minuta igre pobijedio Latvijca Ernestsa Gulbisa sa 6-3, 7-6 (3). Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i druga pobjeda Dodiga, koji je slavio i 2009. u Zagrebu.

Dodig u sljedećem kolu igra protiv šestog nositelja Francuza Gaela Monfilsa, od kojeg je ove godine izgubio u Halleu.

Marin Čilić nije se uspio plasirati u drugo kolo, budući da je za sat i 18 minuta igre poražen od Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge sa 3-6, 4-6.

Čilić tijekom cijelog susreta nije imao niti jednu priliku za "break", što je i razumljivo ako se zna da je Tsonga na svoj servis izgubio samo 6 poena. Bio je ovo njihov drugi međusobni dvoboj, 2007. u Queen's Clubu pobijedio je Čilić.

1. kolo, Cincinnati:

Ivo Karlović (Hrv) - Florian Mayer (Nje) 6-1, 6-3

Ivan Dodig (Hrv) - Ernests Gulbis (Lat) 6-3, 7-6 (3)

Jo-Wilfried Tsonga (FRA/15) - Marin Čilić (Hrv) 6-3, 6-4

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙