FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet pojačan

Autor: nkot
ZAGREB, 14. kolovoza 2011. (Hina) - Pojačan je promet na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora, posebice pred naplatom Lučko, no trenutno nema dužih čekanja, izvijestio je u 13,30 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Gust je promet i na dionici od Karlovca prema Zagrebu, a na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je duga oko četiri kilometra.

Vozačima HAK savjetuje korištenje naplate Demerje gdje se cestarina može plaćati karticama i ENC uređajem.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb povremeno se vozi usporeno na izlazu Oštrovica u smjeru Crikvenice i otoka Krka te na riječkoj obilaznici kod čvora Kuzam u smjeru Bakra te na Krčkom mostu.

Na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u oba smjera, na A7 Rupa-Rijeka u smjeru graničnog prijelaza Rupa, a na Istarskom ipsilonu vozi se u koloni od oko 500 m prema graničnim prijelazima Plovanija i Kaštel.

Pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera na graničnim prijelazima Bregana, Kaštel, Macelj, Pasjak, Plovanija i Rupa, na graničnom prijelazu Zaton Doli, Bajakovu i Staroj Gradiški na ulazu. Na graničnom prijelazu Karasoviću u oba se smjera čeka tri sata.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙