FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žena koja je pala s gumenjaka pronađena živa

Autor: mbur
ZAGREB, 10. kolovoza 2011. (Hina) - Žena koja je sinoć oko 21,30 sati pala s gumene brodice u more na putu iz Preka u Zadar pronađena je nakon pola sata živa, zdrava i malo pothlađena, priopćio je danas Odjel za odnose s javnošću Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Tridesetogodišnju N.J. pronašla je u 22,05 sati brodica "Emergensea". Zadarska Lučka kapetanija dobila je dojavu sinoć u 21,35 sati da je na putu iz Preka prema Zadru jedna žena s gumene brodice otprilike na pola kanala pala u more te da je ne mogu pronaći. Odmah je uključena spasilačka brodica zadarske Lučke kapetanije, policijsko plovilo iz Sukošana te brodica tvrtke "Emergensea".

Druga nezgoda na moru dogodila se sinoć u 21,40 sati, kad je zadarska pomorska policija primila dojavu od brodice u Ljubačkome zaljevu koja je ostala bez goriva te joj je puknuo sidreni konop.

Brodici je prijetila opasnost da udari u obalu, no kako je poslano policijsko plovilo iz Maunskoga kanala, uhvaćena je u tegalj i vezana u mjestu Ljubačkim Stanovima.

(Hina) xpp/xmb ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙