FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: otkaz kondukteru zbog bludničenja nad maloljetnicom

Autor: nkot
ZAGREB, 10. kolovoza 2011. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) priopćile su danas da su pokrenule postupak izvanrednog otkaza protiv njihovog djelatnika koji je uhićen zbog sumnje da je, kao kondukter u putničkom vlaku na relaciji Zadar-Knin, počinio bludne radnje nad maloljetnicom.

"Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo bludne radnje na štetu maloljetne osobe u vlaku na relaciji Zadar - Knin 5. kolovoza 2011. protiv djelatnika HŽ Putničkog prijevoza pokrenut je postupak za izvanredno otkazivanje ugovora o radu", stoji u priopćenju HŽ-a, koji se u cijelosti ograđuje od takvog ponašanja te ga oštro osuđuje.

Uprava HŽ Putničkog prijevoza i ubuduće će poduzimati sve radnje kako bi zaštitila svoje putnike, zaključuje se u priopćenju.

Po pisanju medija, policija je jučer uhitila 56-godišnjeg konduktera kojega tereti da je, kada je vlak bio zaustavljen na željezničkoj stanici u Kistanjama, ušao u odjeljak gdje je bila maloljetna putnica koju je počeo dirati po intimnim dijelovima tijela, a koja je to prijavila policiji.

(Hina) pp/xtr yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙