FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - od 30. srpnja do 1. kolovoza

Autor: agrb
ZAGREB, 29. srpnja 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 30. srpnja, nedjelju, 31. srpnja i ponedjeljak, 1. kolovoza:

Subota, 30. srpnja:

----------------------

Za sada nema najavljenih događaja.

Nedjelja, 31. srpnja:

---------------------

SPLIT - U okviru 57. Splitskog ljeta otvorit će se izložba skulptura Matka Trebotića "Mistični prostori – Staništa, spomeni, svetišta", koja je najavljena kao jedinstveni i zaokruženi ciklus te autorova vrijedna skulptorska cjelina sakralne tematike. Trebotić prvi put u svom četrdesetogodišnjem radu predstavlja kiparski ciklus, a osim u Spitu, gdje će biti otvorena do 11. rujna, izložba će biti postavljena u Zagrebu, Vukovaru i Šibeniku (21 sat, Crkva sv. Križa, Meštrovićeve Crikvine – Kaštilac).

Ponedjeljak, 1. kolovoza:

-------------------------

IMOTSKI - Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić nazočit će Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Imotskog, u okviru koje je, uz dodjelu priznanja, predviđeno njegovo obraćanje nazočnima, kao i obraćanje imotskoga gradonačelnika Ante Đuzela (11 sati, Pučko otvoreno učilište).

SPLIT - Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović sa suradnicima će posjetiti KBC Split, gdje će otvoriti novu djelatnost KBC-a Split za transplantaciju autolognih krvotvornih matičnih stanica, sa sterilnom jedinicom i laboratorijem za citaferezu i krioprezervaciju (10 sati, središnji hol na lokaciji Križine).

Nakon obilaska prostora Sterilne jedinice i Odsjeka za citaferezu i krioprezervaciju u središnjem holu održat će se svečanost otvaranja tih sadržaja, a tada se očekuju i izjave (oko 11,00 sati).

ZAGREB - Komisija "Iustitia et pax" Hrvatske biskupske konferencije održat će konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti izjavu "Neprihvatljivost predloženih izmjena Zakona o trgovini". Na konferenciji će biti predsjednik Komisije, sisački biskup Vlado Košić i tajnik Komisije Gordan Črpić (11 sati, zgrada Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12).

SPLIT - U sklopu 57. Splitskog ljeta premijerno će se izvesti drama "Malobrojni su mi dovoljni", u režiji umjetnika Jeana Michela Bruyera, jednog od najintrigantnijih multidisciplinarnih umjetnika koji je na mnogim svjetskim pozornicama ostvario zapažene radove u kazalištu (21 sat, podrumi Dioklecijanove palače).

(Hina) xagrb yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙