FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pred sucem svjedočili roditelji nestale Antonije Bilić

Autor: jdev
ŠIBENIK , 27. srpnja 2011. (Hina) - Pred istražnim sucem Županijskoga suda u Šibeniku jutros su ispitani roditelji nestale 17-godišnje Antonije Bilić za kojom se traga već 50-ak dana.

Na ispitivanju je bio i odvjetnik Vinko Ljubičić, koji je novinarima rekao kako je obitelj Bilić zadovoljna istragom protiv osumnjičenoga za ubojstvo nestale djevojke Dragana Paravinje otkako je istragu preuzeo šibenski sud.

Odvjetnik je rekao da će obitelj o daljnjim postupcima odlučiti nakon završetka istrage, no nije želio otkriti odnosi li se to na najavljenu tužbu protiv države zbog manjkave istrage u slučaju nestale maloljetnice.

Branitelj osumnjičenoga Branko Baica najavio je žalbu na rješenje o provođenju istrage jer smatra da je cijela istraga utemeljena na indicijama, a ne na materijalnim dokazima. O žalbi će najkasnije do kraja tjedna odlučiti izvanraspravno vijeće šibenskoga Županijskog suda.

Baica je dodao kako je njegov branjenik pred istražnim sucem ostao pri tvrdnjama da nije kriv te da ne zna ništa o nestaloj 17-godišnjakinji.

Istražni sudac Igor Ninić sutra bi trebao ispitati ostale svjedoke u postupku protiv Paravinje.

(Hina) xjdev yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙