FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 26. srpnja

Autor: dduk
ZAGREB, 25. srpnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 26. srpnja.

ZAGREB - U Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja održat će se sastanak s predstavnicima poslovnih banaka o skladišnici za žitarice i industrijsko bilje. Kako je najavljeno, sastanak će održati potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Petar Čobanković. Već je ranije u raspravama oko otkupne cijene pšenice bilo govora o tome da banke prihvate skladišnice (dokument o uskladištenoj pšenici u silose), kao jamstvo za kredite poljoprivrednicima koji bi tako mogli čekati povoljniju cijenu za prodaju svoje pšenice. (11,00 sati, Ministarstvo poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Ovogodišnja analiza međunarodnih ulaganja "World Investment Report 2011.", koju priprema Konferencija Ujedinjenih naroda za trgovinu i razvoj, bit će predstavljena u Hrvatskoj narodnoj banci. Analiza razmatra najznačajnije pojave u aktualnim međunarodnim ekonomskim odnosima, posebno u prekograničnim ulaganjima. Kao dio analize bit će predstavljeni podaci o inozemnim ulaganjima za Hrvatsku (11,00 sati, sjedište HNB-a, Trg hrvatskih velikana 3).

ZAGREB - Poslovodstvo Ine održat će konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti rezultate projekta unapređenja učinkovitosti, Optina 2 (12,30 sati, upravna zgrada Ine Avenija Većeslava Holjevca 10).

dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙