FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CCBN organizira posjet Kanadi

Autor: dduk
ZAGREB, 21. srpnja 2011. (Hina) - Novoosnovana Kanadsko-hrvatska poslovna mreža (CCBN - Canadian Croatian Business Network) organizira posjet hrvatskih gospodarstvenika Kanadi od 26. rujna do 2. listopada ove godine, priopćeno je iz CCBN-a.

Tijekom misije u Toronto sudionici će se sastati s tamošnjim gospodarstvenicima te sudjelovati u brojnim sastancima i bilateralnim susretima na kojima će se razgovarati o temama poput energije, turizma, proizvodnje, infrastrukture, istraživanja i razvoja te informacijske i telekomunikacijske tehnologije.

Očekuje se da bi susret mogao potaknuti konkretne dogovore, ulaganja i poboljšati trgovinsku suradnju Hrvatske i Kanade.

U razgovorima će uz predstavnike CCBN-a i hrvatskih tvrtki sudjelovati predstavnici hrvatske i kanadske vlade, kaže se u priopćenju.

CCBN su osnovali mladi poduzetnici rođeni u Kanadi, koji žive i rade u Hrvatskoj, nakon prošlogodišnjeg posjeta kanadskog premijera Stephena Harpera Hrvatskoj.

Cilj CCBN-a je dodatno poticanje odnosa dvaju zemalja, povećanje trgovinske razmjene, pokretanje investicija i općenito poboljšanje gospodarske suradnje Hrvatske i Kanade, kaže se u priopćenju.

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙