FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak 18. srpnja

Autor: dmak
ZAGREB, 18. srpnja 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za ponedjeljak, 18. srpnja:

(*) ZADAR - Predsjednica vlade Jadranka Kosor pustit će u rad Regionalni vodoopskrbni sustav Zadarske županije istočni pravac od Crpne postaje Grgurice do vodospreme Zemunik Gornji, (11,00 sati, ispred Crpne postaje Grgurice).

Po završetku svečanosti, predsjednica vlade položit će vijenac na Spomen obilježju Pod zelenim hrastom.

ZAGREB - Sjednica Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslovne Hrvatskoga sabora, a tema je razgovor s kandidatima koji udovoljavaju uvjetima za predsjednika, odnosno, članove Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. (11 sati, Markov trg 6, dvorana Stjepan Radić)

ZAGREB - Matica umirovljenika Hrvatske i Sindikat umirovljenika Hrvatske održat će zajedničku konferenciju za novinare. Skupu će se obratiti koordinator Vijeća u ovom mandatu i predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske Josip Vincek, te članovi vijeća - predsjednik Sindikata umirovljenika Hrvatske Stjepan Krajačić i predsjedavajuća Koordinacije umirovljeničkih udruga Hrvatske Mira Nikolić. Među ostalim prijedlozima umirovljenika u Nacionalnom vijeću je i hitno ukidanje Zakona o obustavi usklađivanja mirovina u ovoj godini te uključivanje dodatka na mirovine novim umirovljenicima u osnovicu njihovih mirovina. Tijekom konferencije će biti svečano potpisan i sporazum o suradnji tih dvaju najvećih umirovljeničkih saveza u Hrvatskoj. (11 sati, Preradovićeva 33/1).

ZAGREB - Tranparency International Hrvatska i Motovunski filmski festival organiziraju konferenciji za novinare u povodu akcije "Kinom po korupciji" gdje će se objavit ovogodišnji dobitnik "Nepotkupive nagrade" koja se u skoplu festivala dodjeljuje filmu koji je najbolje prikazao problematiku korupcije (10,30 sati, prostorije TIH, Ilica 35).

Zvjezdicom (*) je označen događaj za koji je najava stigla nakon emitiranja prve najave događaja za ponedjeljak, 18. srpnja.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Irena Petričević

poslijepodne - Davor Marković

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xdm ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙