FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Murdochova osobna isprika sutra u svim novinama

Autor: vkla
LONDON, 15. srpnja 2011. (Hina/Reuters/AFP) - Medijski magnat i izvršni direktor News Corpa Rupert Murdoch napisao je u petak osobnu ispriku koja će u subotu biti objavljena u britanskim novinama zbog boli koju su pretrpile žrtve skandala njegovog, sada već ugašenog, tabloida "News of the World", izvješćuju agencije aludirajući na aferu prisluškivanja telefona i hakiranja SMS-ova više od 4.000 Britanaca.

"Žao nam je", glasi isprika koju će prenijeti sve britanske novine, uključujući i konkurentski Daily Telegraph, Financial Times, Guardian i Independent. Tekst isprike je objavila britanska podružnica kompanije, News International.

"News of the World se bavio pozivanjem drugih na odgovornost. U vlastitom slučaju to nije uspio", napisao je Murdoch u isprici potpisanoj " S poštovanjem, Rupert Murdoch".

"Žao nam je zbog ozbiljnih nedjela koja su se desila. Duboko se kajemo zbog boli koju su pretrpile pogođene osobe", stoji u isprici.

"U danima koji su pred nama, kada budemo poduzimali daljnje konkretne korake u rješavanju ovih pitanja i popravljanju nanesene štete , čut ćete više od nas", zaključuje se u isprici.

(Hina) xvk ysd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙