FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: prodajna izložba proizvoda iz PGŽ

Autor: hsup
RIJEKA, 13. srpnja 2011. (Hina) - Prva promotivno-prodajna izložba hrvatskih proizvoda iz Primorsko-goranske županije, na kojoj će sudjelovati 40-ak izlagača, bit će, u sklopu i po uzoru na manifestaciju Hrvatske gospodarske komore "Kupujmo hrvatsko", održana u Rijeci 15. srpnja, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

Na štandovima će biti ponuđeni suveniri, prehrambeni proizvodi, likeri, vina, eterična ulja, nakit, tekstilni proizvodi, knjige i drugo.

Predsjednik HGK - Županijske komore Rijeka Vinko Mičetić kazao je da su akciju "Kupujmo Hrvatsko", koja se svake godine održava u 20-ak hrvatskih gradova s ciljem promocije i prodaje hrvatskih proizvoda posebice onih s oznakom Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta, prepoznali i cjelokupna javnost i potrošači.

Stoga smo, svjesni da se u Primorsko-goranskoj županiji proizvodi mnoštvo kvalitetnih proizvoda, odlučili dodatno potaknuti njihovo predstavljanje i prodaju, rekao je Mičetić naglasivši da su na najavljenu manifestaciju, osim građana, putem turističkih zajednica pozvani domaći i inozemni turisti.

(Hina) xhsup yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙