FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 9. srpnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas;

ZAGREB - Zbog nekoliko prometnih nesreća koje su se dogodile poslije 7 sati na dionici autoceste A 1 Zagreb-Karlovac vozi se otežanio i usporeno, uz povremene zastoje. Budući da vozila stalno pristižu prema čvoru Lučko sa autocesta A2, A3 i A 4 očekuju se duža čekanja za ulazak na autocestu u Lučkom. Promet je pojačan i na izlazu s autoceste u Lučkom. Povremena čekanja zbog gustoće prometa moguća su i na izlazu Oštrovica, na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Crikvenice, odnosno Krka. Vrlo je gust promet i u Istri, na Istarskom ipsilonu u smjeru većih turističkih odredišta, kao i duž jadranske obale. Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok). Na graničnim prijelazima Macelj i Rupa pojačan je promet osobnih vozila na ulasku, čeka se oko 30 minuta. Pojačan je ulazak i na Kaštelu, Plovaniji, Bregani, Pasjaku i Goričanu. Na izlazu je putnički promet pojačan na Maclju i Bajakovu. Pojačan je priljev vozila u trajektnim pristaništima prema sjeverno i srednjedalmatinskim otocima, pa se po potrebi uvode i dodatne trajektne linije.

ZAGREB - Sunčano i vruće. Vjetar na kopnu sredinom dana povremeno umjeren jugozapadni, a na moru uz obalu slab do umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, na otvorenom jugoistočnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 31 do 37 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙