FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 8. srpnja

Autor: tmar
ZAGREB, 7. srpnja 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za petak, 8. srpnja.

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Konferencija "Usklađivanje strukovnog obrazovanja s potrebama tržišta rada - predstavljanje profila sektora kao alata za planiranje kvalifikacija". Konferenciju organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, koja je u sklopu Instrumenata pretpristupne pomoći (IPA) - Razvoj ljudskih potencijala, korisnik projekta "Jačanje institucionalnog okvira za razvoj strukovnih standarda zanimanja, kvalifikacija i kurikuluma", a kojeg financira EU. Skup će otvoriti ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs (10 sati, Hotel Dubrovnik, dvorana ban Jelačić, Gajeva 1).

SPLIT - Na sjednici splitskog Gradskog vijeća, (kao 40. točka dnevnog reda) najavljen je prijedlog Povjerenstvo za imena ulica, trgova i spomenike o postavljanju spomenika na Rivi prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu i papi Ivanu Pavlu II. Gradonačelnik Željko Kerum više je puta lokalnim medijima rekao kako očekuje da će Gradsko vijeće prihvatiti odluku o postavljanju spomenika na Rivi. Dužnosnici splitskih koalicijskih stranaka SDP-a i HNS-a usprotivili su se takvim prijedlozima Povjerenstva, a članovi splitskog HDZ-a i HSP-a su pak najavili da će njihovi vijećnici glasovati za prijedlog o podizanju spomenika na Rivi. (Zgrada Banovine, 9 sati)

ZAGREB - Hrvatski helsinški odbor (HHO) predstavit će na konferenciji za novinare izjavu HHO o biračkim spiskovima, izborima i referendumu u Hrvatskoj (11 sati, Domagojeva 16).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Irena Petričević

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙