FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP: Odlični rezultati hrvatskih jedriličara

Autor: imli
ZAGREB/HELSINKI, 4. srpnja 2011. (Hina) - Nakon dva dana natjecanja na Europskom prvenstvu olimpijskih klasa u Finskoj hrvatski jedriličari nalaze se pri vrhu po neslužbenim rezultatima. Tonči Stipanović je prvi u laseru, drugi je Milan Vujasinović, a četvrti Ivan Taritaš, dok je Tina Mihelić četvrta Europljanka u laser radialu, izvijestila je glasnogovornica Hrvatskog jedriličarskog saveza Zrinka Grancarić.

Danas je bilo uzbudljivo na regatnom polju, ali i za "zelenim stolom", jer je Tonči Stipanović tek prosvjedom na sudačku odluku uspio vratiti plasman kojeg je zaradio na moru.

Najugodnije iznenađenje priredio je Ivan Taritaš, koji nakon dva dana zauzima četvrto mjesto u laseru. On je svojevremeno bio europski juniorski prvak u laser radialu, ali prošlih godina posvetio se studiju, a sada pri kraju školovanja ponovno se vratio jedrenju.

Jedina loša vijest je da je zbog bolova u leđima od daljnjeg natjecanja odustao Luka Radelić, koji je tijekom cijele sezone imao zdravstvenih problema.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙