FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić moli Holjevac da ne izlazi izvan zakonskih ovlasti

Autor: lmol
ZAGREB, 30. lipnja 2011. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poslao je danas dopis potpredsjednici Gradske skupštine Tatjani Holjevac u kojemu je moli da svojim aktivnostima ne izlazi izvan zakonskih ovlasti, ne unosi nemir i ne remeti redoviti rad predškolskih ustanova grada Zagreba.

Povod gradonačelnikovu pismu potpredsjednici Gradske skupštine jest dopis koji je poslala ravnateljicama, predsjednicima i članovima upravnih vijeća dječjih vrtića grada Zagreba.

U svojem dopisu pozivate se na odluku o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece i mjerilima za naplatu usluga predškolskih ustanova grada Zagreba od roditelja - korisnika usluga, a koja se u skladu s očitovanjem Ministarstva financija od 15. lipnja 2011. ne može početi provoditi dok se ne provedu potrebne izmjene i dopune proračuna grada Zagreba za 2011. i izmjene i dopune programa javnih potreba u predškolskom odgoju i naobrazbi te skrbi o djeci predškolske dobi grada Zagreba za 2011., napominje u dopisu poslanom Tatjani Holjevac zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Navodi da je u sustav predškolske skrbi grada Zagreba uključeno 35.500 djece te više od 70.000 roditelja te moli potpredsjednicu Gradske skupštine da svojim, kako kaže, neodgovornim djelovanjem ne unosi nemir u desetke tisuća zagrebačkih obitelji.

Gradonačelnik u dopisu izražava spremnost za odgovornu suradnju s Gradskom skupštinom na dobrobit Zagrepčana.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙