FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 28. lipnja

Autor: uand
ZAGREB, 28. lipnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 28. lipnja koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predstavnicima udruga iz Domovinskog rata (10.30 sati, u Banski dvori).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor pustit će u rad novo kongeneracijsko postrojenje bloka L u TE-TO Zagreb (9 sati, Upravna zgrada TE-TO, Kuševačka 10a).

ZADAR - U povodu obilježavanja 20. obljetnice osnutka 112. brigade HV Zadar, ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić nazočit će otvaranju izložbe "Ratni put brigade" na zadarskom Narodnom trgu (19 sati), kao i Svečanoj akademiji u Arsenalu (20 sati).

ZAGREB - Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati (HNS) organizira okrugli stol na temu: "Javna uprava u Republici Hrvatskoj". Otvorit će ga predsjednik HNS-a Radimir Čačić i voditelj Političke akademije stranke Boris Blažeković, a uvodničar će biti predsjednik Instituta za javnu upravu prof. dr. Ivan Koprić koji će govoriti "Pod kojim je uvjetima moguća reforma javne uprave u Hrvatskoj"? O reformi javne uprave i koordinaciji javnih politika govorit će prof. dr. Zdravko Petak s Fakulteta političkih znanosti, a o "Novoj javnoj upravi" - osam godine poslije govorit će voditelj odnosa s medijima HNS-a, koautor programa "Nova javna uprava" Igor Kolman (10 sati, hotel Dubrovnik, Gajeva 1).

ZAGREB - Svečana dodjela nagrada Matice hrvatske za 2009. i 2010. godinu. Nagrada Matice hrvatske za književnost i umjetnost "August Šenoa" dodijelit će se Ivanu Aralici za knjigu "Život nastanjen sjenama" (Znanje d.o.o, Zagreb, 2009.), a Nagradu Matice hrvatske za znanost "Oton Kučera" dobit će Miljenko Lapaine i Ivka Kljajić za biografski leksikon "Hrvatski kartografi" (Golden marketing – Tehnička knjiga, Državna geodetska uprava, Zagreb, 2009.). Nagrada Matice hrvatske za književnu i umjetničku kritiku "Antun Gustav Matoš" bit će dodijeljena Branimiru Bošnjaku za knjigu "Hrvatsko pjesništvo/pjesnici 20. st., I. i II." (altaGAMA, Zagreb, 2010.) (11 sati, palača Matice hrvatske, Strossmayerov trg 4).

RIJEKA - Festival Riječke ljetne noći otvorit će se nastupom francuske trupe Compagnie Transe-Express sa spektaklom "Tambours se la muerte" na prostoru ispred zgrade HNK "Ivana pl. Zajca". Ovogodišnji festival u programu ima 30 događaja na 13 lokacija po cijelom gradu. Nova lokacija ove godine je perivoj Ville Ružić na Pećinama. Festival završava 21. srpnja (21,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu 2. Ljetnih noći Teatra EXIT koje će se 29. lipnja do 29. srpnja održati u Muzeju za umjetnost i obrt. Na konferenciji će program predstaviti umjetnički ravnatelj Teatra EXIT Matko Raguž, ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt Miroslav Gašparović i glumci iz predstava Teatra EXIT. (13,30 sati, Muzej za umjetnost i obrt, Trg maršala Tita 10).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua

An unhandled error has occurred. Reload 🗙