FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blanka skače na Rivi

Autor: dlug
SPLIT, 23. lipnja 2011. (Hina) - Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić na današnjoj je konferenciji za novinare izjavila kako spremno i s velikim nestrpljenjem, dočekuje sutrašnji skakački međunarodni miting na splitskoj Rivi.

"Skakanje pred domaćom publikom je motivirajuće i to donosi posebno iskustvo jer atmosfera na Rivi ne ostavlja ravnodušnim", kazala je Blanka na današnjoj konferenciji za novinare. Dodala je kako je Riva najatraktivnija lokacija na kojoj je ikad nastupala u svojoj dosadašnjoj karijeri, te da za nju sutrašnji nastup donosi velike emocije koje će pokušati izbjeći.

"Pokušavam to doživjeti profesionalno kao i svako drugo skakanje, ali znam kad dođem na Rivu da to neće biti natjecanje kao svako drugo", objasnila je Blanka koja je jutros bila na liječničkom pregledu..

"Ispostavilo se da mi je rožnica na lijevom oku iziritirana, te mi je stavljen jedan povoj i moram maksimalno držati oko zatvoreno koliko god mogu, ali do sutra će sve biti u redu", kazala je Blanka.

Naglasila je kako nije zadovoljna dosadašnjim dijelom sezone u kojem još nije preskočila visinu od 2 metra, ali da se nada boljim rezultatima u nastavku sezone.

Osim Blanke Vlašić, kako je najavljeno nastupit će još: Ana Šimić (Hrvatska), Venelina Veneva (Bugarska), Tatyana Mnatsakanova (Rusija), Svetlana Skolina (Rusija), Ebba Jungmark (Švedska), Eyunn Grindem (Norveška), Tonje Angelsen (Norveška) i Daniellems Frankel (Izrael), dok je zbog ozljede nastup otkazala Šveđanka Emma Green.

(Hina) xpgas ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙