FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 21. lipnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas;

ZAGREB - Zbog prometne nesreće obustavljen je promet državnom cestom D 40 Kukuljanovo-Čavle, a promet se preusmjerava Čavla i Mavrinaca. Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin zbog radova je zatvorena za promet od Očestova do Pađena. Obilazak je Gračac-D 27-Obrovac-Kistanje-Knin i obratno ili autocestom A1. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok). Na Istarskom ipsilonu na čvoru Vodnjan sjever zatvoreni su izlazi u smjeru Kanfanara i Pule (obilazak: izlaz u čvoru Vodnjan jug). Putnički je promet pojačan povremeno na graničnom prijelazu (GP) Bregana na ulazu te na Kaštelu na izlazu iz Hrvatske. Na GP Macelj pojačan je promet teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Sunčano, samo ponegdje uz malo oblaka. Vjetar slab, poslijepodne mjestimice do umjeren jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni, a na srednjem i južnom Jadranu sjeverozapadni. Najviša temperatura između 25 i 30 Celzijevih stupnjeva, a u Dalmaciji ponegdje i malo viša.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙