FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sedmi Le petit festival du theatre u Dubrovniku

Autor: hspa
DUBROVNIK, 20. lipnja 2011. (Hina) - Sedmi Le petit festival du theatre održat će se u Dubrovniku od 24. lipnja do 12. srpnja, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare.

Riječ je o malenom festivalu, ali posebnom i prepoznatljivom kulturnom događaju na kojem se predstavljaju umjetnici i umjetnički talenti iz cijeloga svijeta.

Le Petit Festival du Theatre svake godine podiže zastor otkrivajući kreacije pažljivo izabranih i talentiranih umjetnika bilo da su oni pjesnici, glumci, plesači ili nešto sasvim drugo, kazao je jedan od organizatora Vinko Prizmić podsjećajući kako je proteklih godina u sklopu ovog festivala u Dubrovniku sudjelovalo stotinjak umjetnika iz cijeloga svijeta.

Ovogodišnji festival bit će otvoren u petak 24. lipnja u prostorima art radionice Lazareti izložbom vizualnih umjetnosti, a bit će zatvoren u subotu 2. srpnja priredbom na plaži Brsečine u blizini Dubrovnika.

Tijekom trajanja festivala bit će održano nekoliko izložaba, plesnih i kazališnih predstava, poetskih izvedbi, a festival će se 1. srpnja uz sudjelovanje svih umjetnika predstaviti u konavoskom mjestu Grudi.

(Hina) xddub ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙