FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kod Vrbnika pronađen mrtav ronilac iz Slovenije

Autor: hsup
RIJEKA,20. lipnja 2011. (Hina) - Mrtvo tijelo ronioca, slovenskog državljanina (1968.) iz Kranja, pronađeno je sinoć u 21,30 sati u moru kod Vrbnika na otoku Krku, nakon dojave da je nestao u tijeku ronjenja, doznaje se danas iz primorsko-goranske Policijske uprave (PU).

Policija je jučer u 19 sati zaprimila dojavu iz županijskog centra 112 da je nestao slovenski državljanin, tj. da je njegov prijatelj prijavio da se nije vratio u kamp nakon ronjenja na dah u uvali Potovošću, kamo se isti dan u 7 sati odvezao svojim osobnim automobilom.

To je poslije policiji potvrdila i supruga stradalog ronioca.

Odmah nakon dojave, u 19,05 sati, počelo je traganje za roniocem u dvama plovilima lučkih kapetanija iz Šila i Novog Vinodolskog te plovilom pomorske policije.

Na moru, 300 metara od obale, pronađena je u 21,30 sati plutača kojom se označuje mjesto ronjenja, s osobnim podatcima nestalog ronioca, a odmah zatim iz mora je izvučeno i njegovo tijelo.

Identitet stradalog ronioca je utvrđen, a istražna sutkinja naložila je obdukciju na riječkom Zavodu za sudsku medicinu, naveli su iz PU-a.

(Hina) xhsup ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙