FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UB 40 na zadarskom Forumu 31. srpnja

Autor: barn
ZADAR, 16. lipnja 2011. (Hina) - Britanska reggae grupa UB 40 nastupit će na zadarskom Forumu 31. srpnja, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare Turističke zajednice grada Zadra.

U prodaji će biti 5000 ulaznica, a karte će se moći kupiti u Turističkom informativnom centru na zadarskome Narodnom trgu ili preko internetske stranice "eventim".

Na internetsku prodaju ulaznica u zadarskoj Turističkoj zajednici odlučili su se zato što očekuju mnoge obožavatelje iz Europe. Osim što je riječ o glazbenom spektaklu, koncert atraktivne britanske reggae grupe UB 40 još je jedna promidžba zadarskoga turizma, istaknuo je direktor Turističke zajednice Zvonko Šupe, dodajući da će grad Zadar za taj koncert izdvojiti 100.000 eura.

Izvijestio je kako se upravo tiska i program Zadarskoga ljeta, tako da glazbe i zabave ni ove turističke sezone neće nedostajati. Naime, nakon ljetnih koncerata Zucchera, Lennya Kravitza i Seala nastup grupe UB 40 četvrti je veliki ljetni koncert u organizaciji grada Zadra i Turističke zajednice.

(Hina) xbarn ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙