FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 15. lipnja

Autor: uand
ZAGREB, 15. lipnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 15. lipnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost (10 sati, Državna rezidencija, Visoka 22). TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice o kojoj će biti objavljeno priopćenje.

ZAGREB - Svečana sjednica u povodu obilježavanja 50. obljetnice Akademije medicinskih znanosti. Sjednici će nazočiti predsjednik Republike Ivo Josipović i predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić koji će se i obratiti uzvanicima. Akademija medicinskih znanosti jedna je od najstarijih (treća po starosti) medicinskih akademija u svijetu i krovna je institucija vrhunskih hrvatskih liječnika znanstvenika kojoj je temeljni zadatak promicanje biomedicinskih znanosti s ciljem unapređenja zdravlja hrvatskih građana (12 sati, Preporodna dvorana, Opatička 18).

ZAGREB - Hrvatski sabor sutra nastavlja 23. sjednicu raspravom o Prijedlogu rezolucije o šećernoj bolesti kojom se Sabor želi priključiti parlamentima i političkim institucijama Europe i svijeta u borbi protiv rastuće pandemije dijabetesa tipa 2, od kojeg u Hrvatskoj boluje oko 316 tisuća ljudi. (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg Svetog Marka 2).

ZAGREB - Sjednica Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije. Na dnevnom redu je Izvješće o provedbi antikorupcijskih mjera u području tržišnog natjecanja i Izvješće o provedbi antikorupcijskih mjera u području Državnog ureda za reviziju za 2010 (12 sati, dvorana Stjepana Radića, Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 2).

ZAGREB - U sklopu planirane bilateralne obrambene suradnje između Republike Hrvatske i Savezne Republike Njemačke pripadnici Njemačkoga ratnog zrakoplovstva posjetit će Zapovjedništvo Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane OS RH. Riječ je o razmjeni iskustava između pilota i zrakoplovno-tehničkog osoblja po pitanju obuke te održavanja i servisiranja zrakoplova. Dolazak zrakoplova Njemačkoga ratnog zrakoplovstva u zrakoplovnu bazu HRZ i PZO-a Pleso pratit će zrakoplovi HRZ i PZO-a, a njihovo slijetanje očekuje se oko 14 sati. Predviđene su izjave za medije, a novinari i snimatelji trebaju biti u 91. Zračnoj bazi HRZ i PZO, Pleso, najkasnije do 13,15 sati.

ZAGREB - Povodom obilježavanja 20. obljetnice samostalnosti Republike Hrvatske i Republike Slovenije održat će se prijateljska utakmica u malom nogometu između ekipe Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske i ekipe Ministarstva vanjskih poslova Republike Slovenije. Namjera organiziranja ovog turnira u malom nogometu je isticanje zajedništva i suradnje Hrvatske sa susjednom Slovenijom na svim područjima, pa tako i na sportskom (u 16,30 sati na igralištu Nogometnog centra Maksimir, Prilesje 1F).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Uroš Andrić

Poslijepodne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙