FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Queens: Tsonga izbacio Nadala

Autor: rsal
LONDON, 10. lipnja 2011. (Hina/Reuters) - Francuski tenisač Jo Wilfried Tsonga izbacio je u četvrtfinalu ATP turnira na travi u londonskome Queensu prvog igrača svijeta Rafaela Nadala s 6:7, 6:4, 6:1.

Tsonga je nakon izgubljenoga prvoga seta dominirao u preostala dva protiv očito umornog Nadala, te je zasluženo došao do svoje druge pobjede nad Španjolcem u njihovu sedmom dvoboju. Tsonga je i četvrti tenisač koji ove godine ima pobjedu protiv Nadala, a prije njega je to čak četiri puta učinio Novak Đoković, te po jednom Nikolaju Davidenku i Davidu Ferreru.

"Nakon što sam izgubio drugi set, potpuno sam izgubio koncentraciju. Loša vijest je što sam izgubio, ali je dobra ta što ću imati dva-tri dana odmora koja će mi svakako trebati uoči Wimbledona", izjavio je Nadal.

Francuz će se u polufinalu sučeliti britanskoj senzaciji, 216. tenisaču svijeta Jamesu Wardu koji je danas prvo izbacio branitelja naslova Amerikanca Sama Querreyja u nastavku prekinutoga meča 3.kola, a nakon toga i Francuza Adriana Mannarina u četvrtfinalu.

U drugom polufinalu igrat će dva Andya - Murray i Roddick.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙