FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jon Bon Jovi prije Zagreba zastao u New Jerseyju

Autor: vmrs
NEWARK, 7. lipnja 2011. (Hina) - Jon Bon Jovi nakratko je prekinuo svjetsku turneju da bi se posvetio nečemu sasvim drukčijem: slušanju problema mladih diljem Sjedinjenih Država, pišu američki mediji.

Taj je roker u ponedjeljak posjetio centre za mladež u Newarku, najvećem gradu New Jerseyja i bila je to posljednja etapa njegove turneje "slušanja otuđene mladeži", tijekom koje se već zaustavio u New Orleansu, Atlanti i Houstonu.

Bon Jovi je član Vijeća Bijele kuće za rješavanje problema zajednice, koja se bavi traženjem uspješnih projekata za mlade, koje onda kani umnažati.

"Ja iskreno vjerujem u mlade", rekao je taj roker rođen u New Jerseyju. "A sad su dobili priliku da oni govore, a ja sam slušao".

Vijeće planira predati izvještaj vladi Baracka Obame koja je svjesna statističkog podatka da manje od polovine mladih Amerikanaca do 25. godine stekne obrazovanje, vještine i sposobnosti potrebne za rad.

Sudionici susreta u Newarku rekli su Bon Joviju da su im glavna briga nezaposlenost, nedostatak mentora za mlade i vršnjačko maltretiranje.

Bon Jovi je prodao više od stotinu milijuna ploča diljem svijeta, ali unatoč globalnome uspjehu i rasprodanoj turneji uvijek nađe vremena za dobra djela.

Bon Jovi svoju svjetsku turneju u srijedu seli u Europu, prvim koncertom na maksimirskom stadionu u Zagrebu.

(Hina) xvm ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙