FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za četvrtak, 02. lipnja

Autor: sdju
ZAGREB, 2. lipnja 2011. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

------------

ZAGREB - Hrvatska Vlada na današnjoj je sjednici dala suglasnost o vođenju pregovora s mađarskim MOL-om kako bi se pristupilo drugoj izmjeni i dopuni Ugovora o međusobnim odnosima dioničara Ine (prilog do 15,30 sati).

ZAGREB - Po ocjeni katoličkog tjednika "Glasa Koncila" na samim vratima je izniman, povijesni i višestruko znakovit pohod pape Benedikta XVI. Hrvatskoj, državi koja se još na neki način traži, premda ovoga lipnja slavi 20. obljetnicu proglašenja Deklaracije o neovisnosti, i Crkvi koja privodi kraju svoje unutarnje ustrojavanje i liječenje rana koje je zadobila u dugotrajnom komunističkom razdoblju i u velikosrpskoj agresiji i koja sve otvorenije traži nove oblike svoga specifičnog služenja hrvatskom narodu i svim hrvatskim građanima (prilog do 16 sati).

ZAGREB - Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko danas je za pismo bivšeg premijera Ive Sanadera, koji se potužio da mu se krši pravo na obranu i prejudicira njegova krivnja, kazao kako je riječ o poznatom fenomenu da osumnjičeni za kaznena djela sebe prikazuju kao žrtve političkog progona (prilog oko 16 sati).

(Hina) xsmar/xsdju yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙