FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dani Harley Davidsona u Biogradu

Autor: barn
BIOGRAD, 26. svibnja 2011. (Hina) - Od danas do nedjelje, 29. svibnja, u Biogradu se održavaju Dani Harley Davidsona na kojima se očekuje 15-ak tisuća motociklista i još nekoliko tisuća posjetitelja iz cijele Europe.

Sve posjetitelje, motocikliste i ljubitelje popularnih Harley Davidsona očekuje bogat program prepun zabave, glazbe, izleta i izložaba, a središnji događaj bit će subotnja motociklistička parada od Zadra do Biograda.

Iz biogradske gradske uprave potvrdili su da je već prvi dan u Biograd stiglo između 5000 i 6000 motociklista.

Dani Harley Davidsona počeli su jutros jedriličarskom regatom "Moto Sail", a za bajkere su danas organizirani i izleti na otok Pag i Nacionalni park "Krku". Od 21,30 sati na biogradskoj rivi nastupa Prljavo kazalište, a osim njih motoriste će zabavljati i sastavi "Heavy Metal Kids", "The Affray", "Flowfuzion", "Mallett" i "Katy Shotter Band".

Sljedećih dana povremeno će se događati manji zastoji u prometu pa će od danas do nedjelje, koliko traju Dani Harley Davidsona, promet biogradskim poluotokom biti zabranjen za sva vozila. Iz zadarske Policijske uprave posebno upozoravaju vozače na subotnji događaj, atraktivnu paradu od Zadra do Biograda, kad će se u kilometarskim kolonama motociklisti voziti Jadranskom magistralom (D8) zbog čega će promet tom državnom cestom biti usporen.

Kako su organizatori najavili dolazak više od 15.000 motociklista, u policiji očekuju da će samo kolona biti duža od pet kilometara.

(Hina) xbarn ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙