FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dinamo i Halilhodžić prekinuli suradnju

Autor: rsal
ZAGREB, 24. svibnja 2011. (Hina) - Nogometni klub Dinamo i trener Vahid Halilhodžić sporazumno su raskinuli ugovor o suradnji, objavljeno je sinoć na službenoj stranici novog prvaka Hrvatske.

Ugovor je bio potpisan na 2,5 godine, a informacija o raskinuću objavljena je uoči odigravanja uzvratne utkamice Hrvatskoga kupa u kojoj Zagrepčani u Varaždinu danas u 20 sati brane prednost od 5-1 iz prvog susreta.

Raskid ugovora završetak je nesuglasica između Halilhodžića i Dinama koje su počele u petak, 6. svibnja, na poluvremenu prvenstvene utakmice s Interom kada je između izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i trenera Halilhodžića došlo do verbalnog sukoba.

Halilhodžić je preuzeo Dinamo 16. kolovoza prošle godine, nakon što je Velimir Zajec dobio otkaz zbog ispadanja u 3. pretkolu Lige prvaka od moldavskog Sheriffa. U vrlo kratkom vremenu uspio je preporoditi momčad i Dinamo je izborio ulazak u natjecanje po skupinama Europske lige, te je u skupini sa Villarrealom, Club Bruggeom i PAOK-om do zadnjeg kola bio u igri za prolazak u nokaut fazu natjecanja. Također, nedavno je Dinamo po šesti puta zaredom osvojio naslov prvaka Hrvatske..

(Hina) xad yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙