FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubojstvo i dva pokušaja ubojstva sinoć i jutros u Zagorju

Autor: zkra
VELIKO TRGOVIŠĆE, 20. svibnja 2011. (Hina) - U nepunih 12 sati u Krapinsko-zagorskoj županiji su se dogodila dva tragična događaja, sinoć ubojstvo i pokušaj ubojstva u Velikom Trgovišću te jutros pokušaj ubojstva u Svetom Križu Začretju.

Jutros poslije 9 sati dogodio se pokušaj ubojstva u Svetom Križu Začretju, potvrdili su u PU krapinsko- zagorskoj policiji. Kako se neslužbeno doznaje na mjestu događaja, radnik jedne tvrtke teško je ranio jednog od vlasnika jer mu je ovaj navodno dao otkaz. Dvije prostrijelne rane zadao mu je iz vatrenog oružja koje posjeduje ilegalno. Ozlijeđeni je prevezen u zabočku bolnicu gdje se bori za život. Radnik je nakon toga pobjegao, ali ga je policija uspjela uloviti na obližnjem brdu. Na mjestu događaja policija obavlja očevid.

Druga tragedija dogodila se, sinoć u 22.40 sata u Velikom Trgovišću kad je 24-godišnji mladić iz tog mjesta u jednom kafiću ubio I .T. (58) iz Jezera Klanječkog te ranio M .M. (35) iz Zagreba. Muškarci su se navodno žestoko posvađali nakon čega je počelo naguravanje. Mladić je izvukao pištolj i upucao starije muškarce. Starijeg muškarca iz Jezera Klanječkog, mladić je usmrtio pogodivši ga u prsa i vrat.

Zagrepčanin M. M. iz Zagreba je zadobio prostrijelnu ranu trbuha te prevezen u Opću bolnicu Zabok. Nije životno ugrožen.

Mladić osumnjičen za ubojstvo je pobjegao i policija je za njim organizirala potjeru zbog koje su blokirani svi prilazi Velikom Trgovišću i tom dijelu Zagorja.

(Hina) xzkra yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙