FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

QPR i Norwich novi premijerligaši

Autor: rsal
LONDON, 7. svibnja 2011. (Hina/Reuters) - Queens Park Rangers i Norwich City novi su premijerigaši nakon što su potvrdili osvajanje prve dvije pozicije u engleskog Drugoj ligi.

QPR Rangersi su povratak u Premijerligu nakon 1996. osigurali već prije dva tjedna, ali su ga mogli proslaviti tek danas nakon što im Engleski savez ipak nije oduzeo bodove zbog nepravilnosti oko prijelaza Argentinca Alejandra Faurlina. Odlukom je najviše bio oduševljen većinski vlasnik QPR-a Bernie Ecclestone, koji je u kao čelnik Formule 1 u Turskoj.

"Bilo bi strašno i nepravedno da je Savez presusio drugačije. Radujem se povratku u najjjaču ligu svijeta i sada mogu mirno razmišljati kako se pojačati", kazao je Ecclestone.

QPR je u zadnjem kolu izgubio od Leedsa s 2:1, ali je ostao prvak s 88 bodova, a kao drugoplasirani ulazi i Norwich City.

Za preostalo mjesto borit će se četiri drugoligaša. U doigravanju će igrati Swansea City protiv Nottingham Foresta, a drugi velški klub Cardiff City igrat će protiv Readinga. Finale doigravanja je 30. svibnja.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙