FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovencu koji je pokušao podmititi policajca mjesec dana istražnog zatvora

Autor: hsup
RIJEKA,27. travnja 2011.(Hina) - Slovenskom državljaninu Janu Lipovcu (1985.), kojeg USKOK tereti da je 25. travnja na naplatnim kućicama na Krčkom mostu pokušao podmititi policijskog službenika sa 75 eura i 140 kuna, danas je na Županijskom sudu u Rijeci određen istražni zatvor od mjesec dana zbog opasnosti od bijega, doznaje se na riječkom Županijskom sudu.

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) podnio je dežurnom sucu istrage Dušku Tišmi prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv Jana Lipovca s prebivalištem u Velikoj Slevici zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo davanja mita.

Lipovac je osumnjičen da je 25. travnja u 21,45 sati na naplatnim kućicama na Krčkom mostu u prometnoj kontroli, nakon izlaska iz vozila, policijskom službeniku pokušao dati 75 eura i 140 kuna, kako ne bi poduzeo službenu radnju.

Sudac Tišma prihvatio je prijedlog za određivanje istražnog zatvora od mjesec dana, ali je odredio i jamstvo od 25.000 kuna, koje može zamijeniti istražni zatvor, navode sa suda.

(Hina) xhsup yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙