FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osmi međunarodni znanstveni skup CIRCLE

Autor: hspa
DUBROVNIK, 27. travnja 2011. (Hina) - U organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku danas je počela 8. međunarodna znanstvena konferencija za marketing, menadžment, financije, ponašanje potrošača, turizam i istraživanje maloprodaje CIRCLE.

Kako je, uz ostalo, istaknuo dekan zagrebačkog ekonomskog fakulteta dr. Tonći Lazibat, to je dosad najveći skup i po broju sudionika i po broju autora radova.

Skup se održava u zgradi za ekonomiju i poslovnu ekonomiju dubrovačkog sveučilišta, sudjeluje 200 znanstvenika iz 29 zemalja, a bit će predstavljeno 180 radova.

Centre for International Research in Consumers, Locations and their Environments (CIRCLE) interdisciplinarni je centar za istraživanje i razvoj teorije i prakse ponašanja potrošača s globalnog stajališta, cilj kojega je okupiti menadžere, znanstvenike i istraživače te omogućiti razmjenu međusobnih iskustava.

Kako je kazao direktor CIRCLE-a za Hrvatsku prof. dr. Tihomir Vranešević sa zagrebačkog ekonomskog fakulteta, CIRCLE je pokrenut 2003. na Sveučilištu u Leedsu u Velikoj Britaniji, a danas okuplja više od 70 sveučilišta i poslovnih škola iz cijeloga svijeta.

(Hina) xddub ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙