FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za četvrtak, 28. travnja

Autor: vkla
ZAGREB, 27. travnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za četvrtak, 28. travnja.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić prima predsjednika Parlamentarne skupštine Vijeća Europe Mevluta Cavusoglua (Markov trg 6-7, dvorana Ante Starčevića, početak u 9,30 sati, zajednička izjava za medije u 10,15 sati). Cavusoglua će primiti i hrvatski predsjednik Ivo Josipović (10,45 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241)

ZAGREB - Državni tajnik za europske integracije Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Andrej Plenković sastaje se sa šefom Delegacije Europske unije u RH Paulom Vandorenom povodom predstojećeg obilježavanja Europskog tjedna od 2. do 10 svibnja diljem Hrvatske. Radi se o aktivnostima čiji je cilj upoznavanje hrvatske javnosti o mogućnostima i izazovima budućeg članstva Hrvatske u EU (MVPEI, Zrinjevac 7-8, izjave u 10.30 sati).

PARIZ - Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy sastaje se s glavnim direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Yukiyom Amanom. Amano će razgovarati i s glavnim direktorom francuske Agencije za nuklearnu energiju i glavnim tajnikom Organizacije za europsku suradnju i razvoj (OECD).

BAKU - Ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič odlazi u posjet Azerbajdžanu, zemlji bogatoj prirodnim plinom.

DEŽURNI:

Noć: Mario Vrandečić

Prijepodne: Damir Muštović

Poslijepodne: Slavoljub Leko

Navečer: Darko Vlahović

Tel: +38514808645

Fax: + 38514808822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xvk ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙