FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak, 26. travnja

Autor: slek
ZAGREB, 26. travnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za utorak, 26. travnja.

ZAGREB - Predsjednik države Ivo Josipović prima austrijskog ministra za europske i međunarodne poslove Michaela Spindeleggera i slovačkog ministra vanjskih poslova Mikulaša Dzurindu. (Ured predsjednika u 11 sati, Pantovčak 241)

ZAGREB - Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor sastat će se s austrijskim ministrom za europske i međunarodne poslove Michaelom Spindeleggerom i ministrom vanjskih poslova Slovačke Republike Mikulašom Dzurindom (10.00 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Potpredsjednik vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sastaje se s austrijskim ministrom za europske i međunarodne poslove Michaelom Spindeleggerom i slovačkim ministrom vanjskih poslova Mikulašom Dzurindom. Glavna tema razgovora biti će potpora Austrije i Slovačke Hrvatskoj u završnoj fazi pristupnih pregovora s EU. (MVPEI, Zrinjevac 7-8, izjave za novinare u 12.50 sati)

KARAĐORĐEVO - Srbijanski predsjednik Boris Tadić sastaje se turskim predsjednikom Abdulahom Gulom i političkim predstavnicima sva tri konstitutivna naroda BiH-a. Sastanku će nazočiti predsjedavajući Predsjedništva BiH-a Nebojša Radmanović te članovi Predsjedništva Bakir Izetbegović i Željko Komšić.

RIM - Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i talijanski premijer Silvio Berlusconi razgovarat će o useljeničkoj krizi.

UKRAJINA - Obilježava se 25. godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilu.

Dežurni urednici:

Noć: Bernard Ćavar

Prijepodne: Sonja Djerasimović

Poslijepodne: Darko Vlahović

Navečer: Slavoljub Leko

Tel: 00385 1 4808 645

Fax: 00385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xvk ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙